تاثیر افزایش بودجه‌های پژوهشی در کاربست پژوهش

رییس مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی با اشاره به اهمیت افزایش سهم پژوهش از تولید ناخالص داخلی، تاکید کرد: حمایت از پژوهش در کوتاه‌مدت و بلندمدت می‌تواند تاثیر خود را در کاربست پژوهش نشان دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ به نقل از ایسنا؛ دکتر باقر لاریجانی با اشاره به اهمیت حمایت از پژوهش، گفت: حمایت از پژوهش می‌تواند در نتایج آن کار مؤثر باشد، البته ما باید به طور عمده به سمت کاربست پژوهش برویم؛ ولی بالاخره درصدی که از تولید ناخالص داخلی به پژوهش اختصاص پیدا می‌کند، می‌تواند تاثیر خودش را در کوتاه‌مدت و طولانی‌مدت نشان دهد.

وی ادامه داد: در همه دنیا نیز به همین شکل است و وقتی انتشارات پزشکی افزایش پیدا می‌کند، با یک تفاوت زمانی کاربست‌های آن هم گسترش پیدا می‌کند.

رییس مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی تاکید کرد: با توجه به شرایطی که در کشور داریم، باید خودمان مشکلات خودمان را حل کنیم؛ بنابراین این موضوع نیازمند آن است که حمایت خودمان را از پژوهش گسترده‌تر کنیم.

استاد ممتاز غدد درون‌ریز و متابولیسم در خصوص چالش‌های پژوهشگران به دلیل کمبود بودجه‌های پژوهشی، گفت: در حال حاضر همه محققان کشور ایده‌هایی را دارند و برای این‌که آن‌ها را به پروژه‌های تحقیقاتی و نتایج تحقیق تبدیل کنند، دچار چالش هستند.